• Onderhoud

 • Wij kunnen uiteraard ook al het onderhoud doen van je auto. Wij doen zowel de kleine als grote reparaties. Wij beschikken over de meest moderne uitleesapparatuur zodat we storingen in je auto snel en efficiënt kunnen opsporen en verhelpen. 

  Moet ik een afspraak maken?

  Voor grote reparaties vinden wij het fijn als je met ons een afspraak maakt, zo hebben wij altijd voldoende tijd en aandacht voor je auto. Klik hier om een afspraak te maken.

  Voor het kleinere onderhoud, zoals het vervangen van een lampje of het bijvullen van de vloeistoffen hebben we (bijna) altijd tijd. Je krijgt een kop koffie terwijl wij even voor je aan de slag gaan! 

  Hoe gaan wij om met de kosten?

  Wij willen dat je vooraf precies weet wat het onderhoud aan je auto gaat kosten. Hiervoor maken wij van te voren een zo nauwkeurig mogelijke schatting zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Komen wij onverhoopt meer kosten tegen, bijvoorbeeld bij de APK, dan nemen wij altijd contact met je op.  

  Vervangend vervoer

  Mocht je een keer een auto nodig hebben terwijl deze net bij ons in onderhoud is? Geen probleem. Voor € 12,50 per dag huur je bij ons een auto, zodat je toch mobiel bent. Deze auto is in de winter voorzien van winterbanden. Naast de vervangende auto heb je ook de mogelijkheid om bij ons een leenfiets mee te nemen. Deze krijg je dan van ons, die dag! Wel graag weer terugbrengen als je de auto komt ophalen. 

  Gratis

  Mocht de reparatie helaas toch langer duren dan gepland, dan krijg je van ons gratis vervangend vervoer. Wij zullen je hierover tijd informeren! Zo weten we in ieder geval zeker dat je mobiel blijft!