• Verhuur

 • Je hebt even een keer een dag een auto nodig? Dat is geen probleem! Bij Velthorst Trading kun je al een leuke auto huren voor slechts € 30,25 per dag! Inclusief verzekering, exclusief de brandstof. Onze moderne verhuurauto's zijn voorzien van alle gemakken, perfect onderhouden en in de winter voorzien van winterbanden.  

  Welke auto kan ik dan huren?

  Je kunt bij ons een nette Fiat 500 of Peugeot 107 (of vergelijkbaar) huren. In de winter voorzien van winterbanden, ideaal voor als je even naar Duitsland wil met vrienden.

  Ik ben op zoek naar een bedrijfswagen, kan dat?

  Dat is geen probleem bij Velthorst Trading. Je huurt bij ons al een Mercedes Citan (of vergelijkbaar) voor € 30,25. Onze Mercedes Citan is in de winter keurig voorzien van goede winterbanden. 

  Vrachtwagen

  Tevens beschikt Velthorst Trading over een nette vrachtwagen. Inhoud van de bakwagen is 16m3. Deze vrachtwagen is een ideale verhuiswagen mede omdat je er met rijbewijs B gewoon in mag rijden. Deze vrachtwagen is te huur voor 129euro ex BTW per dag, meerprijs boven de 100km is 0,17ct per km. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Vervangende auto

  Is je auto bij ons in onderhoud, maar heb je voor je werk wel je auto nodig? Geen probleem! Je kunt bij ons al een vervangende auto huren voor € 12,50 per dag. Inclusief de verzekering, exclusief de brandstof. Zo hoef je geen dag zonder auto te zitten!

  Leenfiets

  Deze is gratis.

  KLIK HIER OM DIRECT EEN AFSPRAAK TE MAKEN